Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cos-ra Distributie
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sampon + balsam Tresemme pentru par neted si stralucitor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pachetul contine 1 sampon TRESemme pentru par neted 946 ml, 1 balsam TRESemme pentru par neted 946 ml. Setul se recomanda tipului de par uscat sau deteriorat.

Samponul hidratant TRESemme Smooth and Silky curata parul, dandu-i stralucire, finete si un aspect matasos. Datorita formulei imbogatita cu vitamina H si proteine de catifelare se controleaza elasticitatea statica, iar parul este protejat de umiditatea din mediul ambient.

Se aplica pe parul ud, se maseaza pentru distribuirea uniforma atat la radacini cat si suvitele in ansamblu. Se indeparteaza samponul si spuma din par cu miscari usoare care sa nu exercite presiune asupra parului. Se clateste din abundenta si se indica folosirea balsamului.

Balsamul TRESemme Smooth and Silky se recomanda tipului de par uscat sau deteriorat. Completeaza functia de curatare a samponului hidratant TRESemme Smooth and Silky si determina un aspect matasos pentru parul dumneavoastra. Datorita formulei imbogatita cu vitamina H si proteine de catifelare se controleaza elasticitatea statica, iar parul este protejat de umiditatea din mediul ambient. Nu va incarca parul avand o formula usoara.

Se aplica pe parul ud, dupa folosirea si inlaturarea samponului. Se maseaza pentru distribuirea uniforma in special de la jumatatea lungimii suvitelor inspre varfuri. Se foloseste un pieptene larg pentru pieptenarea parului si descalcirea eventualelor smocuri, fiind o metoda care nu va duce la ruperea sau desprinderea firelor de par. Se lasa balsamul pe par aproximativ 2-3 minute dupa care se clateste.

Produs in SUA de catre alberto-Culver International. Termen de valabilitate 12 luni.

Samponul TRESemme pentru par neted si stralucitor si toate celelalte produse TRESemme se impun prin calitatea buna, fiind create pe baza unor formule profesionale si prin preturile accesibile. Professional, Affordable - Profesional, Accesibil, impune un nou concept de marketing pe piata din Romania: produse de calitate ridicata la preturi accesibile.
Din Gura in Gura