Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cos-ra Distributie
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sampon + balsam TRESemme pentru hidratarea parului
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Setul contine: 1 Sampon hidratare 946 ml + 1 Balsam hidratare 946 ml

Samponul TRESemme pentru hidratare este creat pe baza unei formule speciale cu extracte de floarea soarelui, alune si migdale si imbogatit cu vitamina E. Se recomanda produsul pentru parul deshidratat, uscat, aspru sau persoanelor care folosesc frecvent aparatele de styling. Poate fi folosit in fiecare zi pentru ca nu o sa incarce parul cu reziduuri de produs.

Balsamul TRESemme va reda hidratarea parului aspru, uscat si deteriorat. Balsamul TRESemme pentru hidratare este creat pe baza unei formule speciale cu extracte de floarea soarelui, alune si migdale si imbogatit cu vitamina E. Se recomanda produsul pentru parul deshidratat, uscat, aspru sau persoanelor care folosesc frecvent aparatele de styling.

Mod de folosire: Se aplica pe parul ud, dupa folosirea si inlaturarea samponului. Se maseaza pentru distribuirea uniforma in special de la jumatatea lungimii suvitelor inspre varfuri. Se foloseste un pieptene larg pentru pieptenarea parului si descalcirea eventualelor smocuri, fiind o metoda care nu va duce la ruperea sau desprinderea firelor de par. Se lasa balsamul pe par aproximativ 2-3 minute dupa care se clateste.

Samponul TRESemme pentru hidratare si toate celelalte produse TRESemme se impun prin calitatea buna, fiind create pe baza unor formule profesionale si prin preturile accesibile. Professional, Affordable - Profesional, Accesibil, impune un nou concept de marketing pe piata din Romania: produse de calitate ridicata la preturi accesibile.

Produse in SUA de catre Alberto-Culver International. Cantitate: 946 ml. Produsul nu a fost testat pe animale.
Din Gura in Gura